За нас

Повеќе од 30 години ги разбираме потребите на нашите клиенти и сме посветени на обезбедување на квалитетни производи и услуги.

Нашата понуда вклучува различни видови мермер и гранит, од кои можете да изберете во согласност со вашиот стил и потреби. Од скали за вашиот дом, работни површини за кујни, до плочи за споменици.

Ние се стремиме кон највисоките стандарди на квалитет во нашиот производен процес. Нашите стручно обучени мајстори обезбедуваат прецизност и внимание кон детали, осигурувајќи дека секој производ што излегува од нашата работилница е со врвен квалитет.

Тука сме да ги задоволиме вашите посебни барања и потреби. Нашиот тим за дизајн и произвдоство се подготвени да одговорат на вашето барање.


Со нас добивате квалитет и искуство. Ви благодариме што нè избравте за вашиот следен проект!

Контакт

Што изработуваме?

Работиме со квалитетни материјали и наш најголем приоритет е да ги задоволиме желбите и потребите на нашите клиенти. Дел од работите кои ги правиме вклучуваат:

Скали и подови

Види повеќе

Работни површини за кујни

Види повеќе

Споменици

Види повеќе

Телефон

+389 77 737 370

Адреса

бул. Раштански пат бр.6, Велес, Македонија

Испратете ни порака

Се вчитува...
Дојде до грешка. Ве молиме обидете се повторно
Вашата порака е испратена. Ви благодариме.